De ontwikkeling en verkoop van drie luxueuze woningen, gelegen op een toplocatie aan het Vredespark.

Dag lieve vrienden, onlangs maakten we kennis met Karel Van Dommelen en Anoek Goraj van Van Dommelen Vastgoeduit Bree. Zij gaven uitleg over hun huidige project in Hasselt: de ontwikkeling en verkoop van drie luxueuze woningen, gelegen op een toplocatie aan het Vredespark.

Dit project is uniek binnen de Grote Ring in Hasselt. De locatie van de betreffende woningen is in de Vredestraat op nummer 28, 30 en 32. Ze worden casco opgeleverd, dus in wind- en waterdichte toestand. Dit betekent dat je als koper de volledige keuzevrijheid van afwerking hebt, naargelang de persoonlijke wensen en het budget. Indien gewenst kan Van Dommelen Vastgoed je hierbij begeleiden. “Deze woonhuizen, in moderne en strakke stijl, zijn zeer ruim, met een mogelijkheid tot vijf slaapkamers en twee of drie badkamers”, vertelt zaakvoerder Karel, “de tuinen grenzen aan het prachtig aangelegde Vredespark. Op de bovenverdieping is een terras met uitzicht op de groene en rustige omgeving. Een wandeling tot in het centrum neemt slechts 15 minuten in beslag”, vervolgt hij.De woningen komen in de verkoop vanaf 379.000 euro (wind- en waterdicht, btw en registratierechten inclusief). 

Karel heeft jarenlange ervaring als bouwpromotor en is bovendien BIV-erkend vastgoedmakelaar. De combinatie van projectontwikkeling en het verkopen van onroerend goed maakt zijn onderneming zo bijzonder. Ook voor vastgoedadvies kun je bij Van Dommelen terecht. “Een direct klantencontact met een persoonlijke aanpak staat bij ons centraal”, zegt Karel erbij. Momenteel wil hij dus voet aan wal zetten in onze mooie provinciehoofdstad.

Lieve vrienden, contacteer Van Dommelen Vastgoed gerust voor meer informatie op het nummer +32 89 78 00 73 of via e-mail. Neem alvast een kijkje op hun websiteen volg hen op FacebookenInstagram. Een bezoek aan hun kijkwoning is zeker de moeite waard! Niet enkel om inspiratie op te doen voor de afwerking, maar ook omdat het een vergelijkbaar concept is. Je kunt hier dezelfde woonvolumes ervaren als de te bouwen woningen in Hasselt.

Tekst: Nele Huybrechts van Tekstvariant

Foto’s: Shadia Brys van Brys Fotografie & Video

Gepubliceerd door ilovehasselt

I love Hasselt is een online media door en voor Hasselaren.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: