Luc Brabanders: “In het begin was ik wat zenuwachtig, maar nu kijk ik er naar uit om mensen gelukkig te maken”

Tekst: Gama Putra

Editor: Erin Derdelinckx

Dag lieve vrienden, ik ben Gama Putra, de oprichter van I LOVE Network. I Love Network is een startup die aan branding en marketing doet voor zowel steden als lokale ondernemers. Samen met mijn team verzamel ik elke dag de creaties van creatieve inwoners uit 10 Vlaamse steden zoals bijvoorbeeld Hasselt, een stad waar ik zelf woon. Gisteren heb ik zelfs mijn eigen buurman mogen interviewen!

Sinds de lockdown applaudisseren wij, net zoals vele andere in de buurt en over heel België, mee voor de zorgverleners om stipt 20 uur. Wij hebben gisteren in de buurt van het Sint-Janpleintje (waar ik woon) mogen genieten van een trompetconcert. Een van onze buren, Luc Brabanders, speelt namelijk trompet en liet Ode to Joy van Beethoven en La Vie en Rose heerlijk door de straten klinken. Ik zie hem normaal gezien vanaf mijn terras en sprak hem gisteren aan.

“Ik was een beetje verbaasd om weer trompet te spelen aangezien het 15 jaar geleden is dat ik nog op een huwelijk heb gespeeld met Yentl Bigband 2.0”, vertelt Luc Brabanders die werkt bij en ook mede-eigenaar is van Patisserie Brabanders in Zonhoven. “In het begin was ik wat zenuwachtig, maar nu kijk ik er naar uit om mensen gelukkig te maken.”

Luc en zijn concert. 🙂

Met zijn concertje bracht Luc mensen samen en kreeg hij zelf een beter gevoel van waardering. Het samenhorigheidsgevoel in de buurt van het Sint-Jansplein is dan ook een pak gestegen. “We hebben elkaar wat beter leren kennen”, vertel Luc.

Als een van de bewoners op het Sint-Jansplein zou ik graag Luc willen bedanken. Bedankt voor de mooie avond en het leuke concertje, het is zeker en vast een luxe om te hebben! J 

Ben je zelf creatief? Wil je meer informatie over hoe wij met creatieve inwoners samenwerken? Ga dan naar https://ilovenetwork.city/meetup. Ben je een lokale ondernemer die geïnteresseerd is branding en marketing via onze hyperlokale media? Bekijk dan het voorbeeld van een van onze ondernemingsverhalen in onze online magazine: https://limburg.mylovely.city/

Gepubliceerd door ilovehasselt

I love Hasselt is een online media door en voor Hasselaren.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: